Höstens bästa hårprodukter för män

Matcha höstens trendigaste frisyrer med rätt hårprodukter

Hösten närmar sig med stormsteg! Hårvaxguiden har listat de trendigaste hårfrisyrerna för hösten. Varje frisyr har vi tagit fram rekommenderade hårprodukter till för att göra det riktigt enkelt för dig att styla frisyren.
Genomgående trender för hösten är undercut frisyrer, med kortare sidor volym upp till. Dessutom ser vi även att mycket volym med härliga höstruffs börjar bli allt mer populärt. De rekommenderade hårprodukterna är listade till billigaste återförsäljarna online så din frisyr kan ordnas direkt!

1. Lätt uppåt med textur

hostfrisyr

En avslappnad höstfrisyr lätt bakåt med tydlig textur och medel glans. Utmärkt för dig med kort till medellångt hår med aktiv livsstil.

American Crew Fiber Cream

Fiber Cream är ett väldigt lättanvänt fibervax som enkelt fixar frisyren. Medium stadga och en snygg naturlig glans gör att produkten funkar till olika typer av hårlängder.

Hanz de Fuko Hybridized Wax

Hybridized Wax är en favorit från Hanz de Fuko för dig som ger textur och kontroll. Ett vattenbaserat hårvax för snygga korta till medellånga frisyrer.

2. Längre volymfyllt hår kortade sidor

frisyrerkille

För dig med längre hår, kolla in denna höstfrisyren. Kortade sidor, graderade med ordentlig volym upp till ger en snygg avslappnad höst look.

Matte Hed Extra

Ett vax som ger struktur och formar håret med en matt stark finish. Innehåller Chinaclay och organiska växter som hjälper till att förhindrar fuktförlust och bevarar hårets naturliga kvalitet. Mild mjuk frukt doft och lätt tvättat.

REF.434 Spray Wax

``Styling should be easy`` stämmer väl för REF. 434. Ett väldigt lättanvänt spray vax som funkar perfekt till långt hår och enkelt att applicera. Bra stadga, hög volym och medium glans ger ditt hår en naturligt fräsch höst look.

3. Pompadour á höst klassiker

kortharkille

En av Hårvaxguidens höstfavoriter, klassiskt pompa styling med korta sidor. Luggen ligger snett bak vilket ger en trendig volymfylld look perfekt för höstmodet.

Hanz de Fuko Claymation

Hanz de Fuko Claymation är perfekt hårvax för dig som fortfarande letar efter rätt hårprodukt till din pompa look! Ger skön volym, stadga och en halvmatt finish. Enkelt att applicera och håller under hela dagen. Populäraste hårvaxet just nu!

American Crew Pomade

Pomade från American Crew är ett måste för den med någorlunda koll på hårprodukter. Funkar perfekt för pompa looken, med volym och bakåt liggande hår. Väldoftande och räcker länge.

4. Lätt framåt med tydlig separering

kortharfrisyr

För dig med kortare hår gäller tydliga graderingar och lättare framåt bena. Rakade sidor och textur med klassisk höst finish.

ID HAIR Extreme Titanium

Detta vax ger en stark stadga perfekt för höstväder och kortare hår. Funkar lika bra att styla om under dagen vid behov. Vaxet ger skärpa, separation och tvättas lätt ur med varmt vatten. Appliceras i torrt hår.

MARIA NILA Creator Extreme

Maria Nila är en svensk märke med naturliga hårprodukter. Creator Extreme ger dig perfekt stadga, snygg separation och härlig doft. Drygt hårvax som funkar bra för kort till medellångt hår.

5. Längre hår med naturligt fall

langthar

Hitta rätt hårprodukter till långt hår en kall och blåsig höst är inte alltid lätt. Få ordning på frisyren med rätt hårprodukter och du kommer älska hösten.

LANZA Urban Paste

En hårprodukt som ger lätt glans och bra stadga utan att tynga ned håret. Tar bort frizzighet och flygigt hår och geren slät look som håller hela dagen, applicera i rent, fuktigt hår och styla alternativt med kam.

FUDGE Membrane Gas

Formar, ger textur och håller frisyren på plats. Fudge Membrane Gas gör håret superflexibelt och formbart utan att det känns stelt. Omforma håret precis som du vill ha det, omarbeta så mycket du vill.

Editor's choice

No Comments

Lämna en kommentar