Populäraste Hårprodukterna 2017-2020

Hårvax till vårfrisyren? Här är listan på de 5 bästa hårprodukterna

Dags att skippa mössan och börja tänka på frisyren igen! Hur ser topplistan ut från 2017 till 2020? Och vart går hårtrender och frisyr mot? Vilka hårprodukter behövs för rätt look? Finns det några nya hårvax på marknaden som är värt att testa? Hårvaxguiden rätar ut frågetecknen med en handplockad Topp 5 lista du inte vill missa. De bästa hårprodukterna som toppar säljhyllorna runt om i hårsalongerna blandas med våra egna favoriter.

1. Hanz de Fuko Claymation

En storfavorit bland nykomlingarna på hårvaxhyllan!

Det är många som frågat efter ett lättanvänt hårvax med egenskaper som strong hold, riklig volym som håller under dagen. Dessutom ska vaxet vara drygt med, så man slipper köpa nytt varannan månad. Svaret trillade ner på hyllorna förra året i form av Hanz de Fuko Claymation! Ett vattenlösligt hyrbridvax som låter dig forma med textur, volym och grym hold. Svårt att misslyckas helt enkelt, perfekt för snygg vårlook. Vi garanterar att du kommer gilla denna!

killfrisyr 2017

Hanz de Fuko Claymation
2. Sebastian Craft Clay Form
ref rough paste

En undangömd skatt för naturlig hårstyling

Denna doldis är en återkommande produkt vi på Hårvaxguiden använder själva. Sebastian används frekvent på de bästa salongerna runt om i landet av den enkla anledningen att REF Rough Paste är otroligt bra för naturlig look som inkluderar bra hållfasthet. Lätt att styla med, snygga naturliga texturer och smidgt att tvätta ur är några av fördelarna. Bra till kort och medellångt hår, eller för dig som brukar ha svårt att tygla morgonruffset. Om du fortfarande tvivlar ta en titt på Amazons kommentarsfält för hårvaxet – fem stjärnor trillar tätt.

frisyr 2017 kille

REF Rough Paste
3. American Crew Fiber

Fibervax med låg glans, bra stadga och boostad fyllighet

American Crew Fiber är kungen av fibervax. Ett hårvax som kan appliceras i de flesta hårtyper, lätt att arbeta in i håret och ännu enklare att styla med. Funkar bäst i torrt eller handdukstorrt hår och ger skön textur och bra stadga utan att vara överdrivet i sin hold. Inte mycket glans tillsammans med Americans Crews klassiskt manliga doft. Extra plus för dig med kortare frisyr!

herrfrisyrer2017

American Crew Fiber
4. Redken Work Hard
2017 frisyr

Bli styling-king med Redken Work Hard

Nummer 4:a på listan är ännu en hårsalongs favorit – Redken Work Hard. Denna hårpaste från välrenommerade Redken kommer ge dig ytterligare en dimension för din hårstyling. Vilka egenskaper kommer med denna speciella tub? Först och främst stadga, den kommer ta dig igenom dagen utan några problem. En hårpaste som varken är kladdig eller stenhård utan lätt applicerad och väldigt formbar vilket öppnar upp för en skön vårlook. Kort och medellångt hår funkar bäst!

Redken Work Hard
5. Håret på plats hela vintern

Reference of Sweden hjälper dig med lockarna!

Sitter du inne på lockigt hår utan att veta vilken produkt som fixar frisyren? Kika in REF Curl Power 244, en fiberkräm som vi testat på en av våra lockigare gästskribenter. Enkel att applicera med en naturlig separation av lockarna som kommer ligga till grund för en härlig vårfrisyr! Stadgan är lagom för dig som vill få ett naturligt fall men fortfarande skapa viss textur i håret.

REF Curl Power. 244
Välj hårtyp för mer tips
Editor's choice

No Comments

Lämna en kommentar