Hårvaxguiden listar 9 populära hårprodukter för henne

Lista med 9 kvinnliga hårprodukter som gör jobbet

Hårprodukter för killar kan vara svårt men det går knappast att att jämföra med den djungel av olika produkter som finns för kvinnor. Efter många förfrågningar har vi därför tagit saken i egna händer och listat 9 av de populäraste hårprodukterna för tjejer under 2017. Hårprodukter för kvinnor kräver generellt sätt mer av hårprodukterna, vilket kan göra det extra svårt att hitta rätt. Andra faktorer som hårtyp och färg spelar också roll för att hitta en produkt eller produktserie som passar just ditt hår.

9 olika egenskaper:
 • Vårdande och styling
 • Stärkande
 • Volymgivande
 • Boostad volym
 • Snygga lockar
 • Lockig styling
 • Textur och stadga
 • Hårspray och stadga
 • Hårspray och finish

Tipsen fungerar som en liten miniguide för dig som behöver hjälp med ny inspiration och hårprodukter som hjälper i vardagens många olika situationer och frisyrer. Kolla in listan nedan med de 9 favoriterna:

1. Vårdande och Styling - SEBASTIAN Potion 9
kvinnlig styling

Sebastian Potion 9 är den ultimata stylingkrämen som dessutom har mängder av vårdande ingredienser och doftar urgott! Nummer 9 i produktnamnet står för de nio olika botaniska extrakten som finns kombinerade i denna hårprodukt för att ge extra fukt och återuppliva håret till dess fulla potential.

Använd Sebastian Potion 9 för enklare styling och snygg glans utan kladd, funkar lika bra i torrt som fuktigt hår beroende på vilket resultat som eftersträvas. Denna produkt är extra bra för dig med lockigt hår och kan appliceras en extra gång för att få riktigt bra stadga och textur.

Sebastian Potion 9

Fri frakt via Nordicfeel.se

179 kr

2. Stärkande - MARIA NILA Cream Heat Spray
maria nila tjej

Maria Nila Cream Heat Spray en av de vårdande favoriterna! Först några ord om Maria Nila, ett svenskt hårvårdsföretag som verkligen ligger i framkant gällande ingredienser och framtagningsmetoder. Listan är lång när det gäller ställningstagande men framförallt att de använder 100 % veganskt innehåll och valt att avstå från att jobba med djurtester är något vi tycker alla företag bör ta efter.

Denna rekommenderade värmespray har en vårdande funktion som återuppbygger skadat hår, hjälper till att motverka kluvna hårtoppar och dessutom fungerar galant mot värme. Appliceras i handdukstorrt hår före föning eller värmestyling, du kan också spraya rakt i hårborsten. Resultatet är lite extra glans och tar bort icke önskad friss och gör håret mjukt, funkar bra för dig som vill få fram naturliga lockar.

 • 100 % veganska ingredienser
 • Sulfat- och parabenfri
 • Colour Guard Complex ger skydd mot UV-strålning och fria radikaler
 • Förpackningen är 100% CO2-kompenserad
 • Inga djurtester – alls!
Maria Nila Cream Heat Spray

Fri frakt via Nordicfeel.se

209 kr

3. Volymgivande - TIGI BED HEAD Small Talk
tigi bead head lockar kvinnor

TIGI Bead Head Small Talk är vad vi kallar en riktig all-round hårprodukt! För den här produkten kan vi skippa snick-snacket och gå rakt på sak. En 3-i-1-produkt med fokus på:

Thickifier – adderar volym som gör att håret ser tjockt och fylligt ut.
Energizer – ger extra liv i håret när det behövs en energi boost och lyster.
Stylizer – definition, textur och stadga för en kontrollerad frisyr som håller hela dagen.

Applicerbart i alla typer av hår både vått och torrt, är inte kladdig och fungerar utmärkt för dig med lite tunnare hår.
TIGI Bead Head Small Talk

Fri frakt via Nordicfeel.se

129 kr

4. Boostad Volym - DESIGN.ME Puff.me
puff me harprodukt

Design.Me Puff.Me är vinnaren av Stylist Choice Awards 2017 och en av anledningarna kan tänkas vara att det är det första volympulvret som kommer förpackad i en aerosolfri pump vilket hjälper dig att få en jämn och exakt applicering i håret.

Smidigt och enkelt sätt att få en varaktig volym i håret utan tidskrävande ”vanliga” volympulver. Doften kunde enligt vårt tycke vara något bättre, med en lite lätt industriell doftnot. Appliceras genom att spraya cirka 10 cm från håret med fokus på hårrötterna – torrt eller fuktigt beroende på preferens.

 • Användas för många olika frisyrer.
 • Rikligt med volym direkt.
 • Bra för uppsättningar och styling med textur.
 • Fungerar i både torrt och fuktigt hår.
 • Enkel att använda och smidig förpackning.
Design.Me Puff.Me

Fri frakt via Nordicfeel.se

199 kr

5. Snyggare Lockar - TIGI BED HEAD Foxy Curls
tigi bead head lockar tjejer

TIGI Bead Head Foxy Curls är lösningen för dig som har problem med frissigt hår och vill få bättre kontroll över lockarna. Hjälper att framhäva dina naturliga lockar plus att den ger lagom glans. Motverkar att frisyren faller ihop när luftfuktigheten är hög. Appliceras i handdukstorrt hår och funkar bäst när produkten tas upp av håret medan du fixar lockarna. Resultat blir definierade lockar med textur och lagom glans.

 • Naturligt definierade lockar med textur och glans.
 • Motverkar frissigt hår.
 • Enkel att applicera.
TIGI Bead Head Foxy Curls

Fri frakt via Nordicfeel.se

119 kr

6. Lockig styling - GOLDWELL StyleSign Curly Twist
lockigt harprodukt kvinna

Goldwell Stylesign Curly Twist kommer från renommerade hårproduktsmärket Goldwell. Ett märke som funnits med sedan 1948 med vision att fokusera enbart på produktion och försäljning av professionella hårprodukter främst för stylisten. Stylesign Curly Twist gör sig bäst för att skapa en vågig stil med snygga lockar. Med en 2-i-1 formula som skapar lockar men också skyddar mot värme.

 • För ostyriga och svårfixade lockar.
 • Tillför en naturlig följsamhet i håret med snygg  definition.
 • Unikt UV-skydd tillsammans med protein från bambu.
Goldwell Stylesign Curly Twist

Fri frakt via Nordicfeel.se

165 kr

7. Textur och Stadga - MARIA NILA Styling Cream
styling dam

Maria Nila Styling Cream är en vårdande stylingkräm som dessutom berikar håret med en fuktgivande formula som ger både struktur och glans. En av det populäraste stylingkrämerna som följer Maria Nilas strikta produktinnehåll – 100 % veganska ingredienser, sulfat- och parabenfri, skydd mot UV-strålning och fria radikaler.

Stylingkrämen luktar gott och hjälper dig att få till frisyren precis så som du vill ha den med en touch av glans. Priset är ett minus men plus att produkten är dryg och håller väldigt länge. Fungerar bra till olika typer av hår.

Maria Nila Styling Cream

Fri frakt via Nordicfeel.se

229 kr

8. Hårspray och Stadga - MOROCCANOIL Luminous Hairspray
harspray kvinna

Moroccanoil Luminous Hairspray Strong är en av favoriterna i hårsprays-hyllan. Med härlig doft och stark hold kan du vara säker att frisyren är på plats under hela dagen utan att vara helt fixerad, utan snare en naturlig stadga med bra lyster. En lätt produkt som ger ett skyddande lager i håret som funkar bra mot friss och fuktighet, lagom glans och lätt att tvätta ur.

En väldigt mångsidig spray som innehåller arganolja och passar bra till alla olika typer av hår och frisyrer.

 • Bra stadga med naturlig finish som håller frisyren på plats.
 • En vattenavstötande hårspray.
 • Doftar gott och ger naturlig lyster från arganolja.
Moroccanoil Luminous Hairspray

Fri frakt via Nordicfeel.se

199 kr

9. Hårspray och Finish - MARIA NILA Finishing Spray

Maria Nila Finishing Spray är en hårprodukt för dig som letar efter bra spray med ingredienser som följer Maria Nilas hårda kravlista. Finishing Spray ger vid applicering stabil stadga och fixerar frisyren efter föning eller styling. Doftar riktigt gott och innehåller UVA- och UVB-filter som ger ett bra skydd för håret samt enkel att borsta ur. Funkar för alla typer av hår, speciellt bra vid lockigt.

 • Inga djurtester vid framtagning
 • Sulfat- och parabenfri.
 • Innehåller 100 % veganska ingredienser.
Maria Nila Finishing Spray

Fri frakt via Nordicfeel.se

199 kr

Har du förslag på fler hårprodukter som bör finnas med? Skriv en kommentar och tipsa oss på Hårvaxguiden!

harprodukter kvinna

No Comments

Lämna en kommentar