3 olika hårvax för den perfekta vårfrisyren!

Tröttnat på samma frisyr eller haft svårt att hitta nya spännande hårprodukter?

Kolla in vårens 3 hetaste stylingprodukter för den perfekta killfrisyren till våren och sommaren! Vi har valt ut 3 trendiga hårvax som passar dig med kort, medellångt och långt hår. Produkterna bjuder på olika egenskaper och hjälper dig att få den där perfekta frisyren till nästa gång du vill testa på en ny look eller styla håret lite extra.

1. Maria Nila Kolorit Control – För kort och medellångt hår

Maria Nila är ett svenskt hårvaxmärke med över 40 år i branschen. Kolorit är en helt unik serie som inte bara stylar utan även är skonsam och skyddar ditt hår. Aktiva ingredienserna Alpine Rose och White Meadowfoam är essentiellt för ett hårvax av bästa kvalité.

Kolorit Control Wax är ett enkelt och snabbtorkande vax som ger bra stadga och textur till ditt hår. Du kan smidigt arbeta in produkten och vara säker på att frisyren stannar där den ska. Hårvaxet doftar lätt av äpple och är otroligt lätt att tvätta ur. Appliceringen görs bäst i handdukstorkat eller torrt hår med liten klick vax, formas snabbt och smidigt efter eget tycke.

maria nila kolorit

Fördelar med Kolorit Control
  • Enkelt att applicera och styla
  • Drygt och håller väldigt länge
  • Skyddar ditt hår, även UV-strålning

Maria Nila Kolorit

Billigaste just nu - 115 kr (fri frakt) hos nordicfeel.se

Ett enkelt och snabbtorkande vax för snygg textur och riktigt bra stadga. Doftar vår och appliceras enkelt – helt perfekt till kortare vår och sommarfrisyrer!

2. TIGI BED HEAD Wax Stick – För kort och medellångt hår

TIGI är märket för dig med aktiv livsstil och vill åt attityd i din look. Allt från välstylade herrfrisyrer till den coola lite rufsigapojkvänsfrisyren. Wax Stick var den produkten i Bed Head serien men fortfarande omåttligt populär. Innehåller cendelillavax och japanvax för halvmatt mjuk och naturlig finish.

TIGI Bead Head Wax Stick är ett hårvax med stark struktur som kan ge stadga även till de vildaste frisyrerna. Få till en snygg naturlig vårlook med texturförändringar och rörelse i håret. Halvmatt finish som håller genom dagen. Applicera vaxet direkt från sticket, arbeta in med cirkel rörelser i antingen torrt eller fuktigt hår beroende på frisyr.

tigi bedhead stick

Fördelar med TIGI Bead Head Wax Stick
  • Snygga texturer i håret
  • Frisk doft
  • Lätt att tvätta ut

TIGI Bed Head Wax Stick

BILLIGASTE JUST NU - 129 KR (INK. FRAKT) HOS PARFYM.SE

Hårvaxet med stark struktur där bara fantasin sätter gränser! Få till en snygg naturlig vårlook med texturförändringar och rörelse i håret. Inget kladd och smidig behållare.

3. Hanz de Fuko Claymation – Medellångt till långt hår

Hanz de Fuko är för många i Sverige ett relativt okänt hårvaxmärke. Företaget kommer från San Fransisco och har på senare år blivit en succé hos stylister och frisörer. Med kreativitet och individualitet vill Hanz de Fuko sticka ut från mängden, helt perfekt för den ultimata vår och sommaren looken.

Hanz de Fuko Claymation är ett intressant vax som blandar flera olika egenskaper. Med en touch av kvicksand, får du ett lervax kombinerat med vanligt hårvax. Vad blir egenskaperna? Ett medium matt vax med riktigt hög stadga och bra förmåga att skapa bästa förutsättningarna för volym och textur. Ett måste för dig som ännu inte provat Hanz de Fukos produkter!

hanz de fuko

Fördelar med Hanz de Fuko Claymation
  • Mångsidigt hårvax för alla typer av frisyrer
  • Drygt hårvax som också är riktigt  och lättarbetat
  • Enkelt att re-styla efterhand

Hanz de Fuko Claymation

BILLIGASTE JUST NU - 159 KR (FRI FRAKT) HOS NORDICFEEL.SE

Ett innovativt hybridvax perfekt för medellångt till långt hår! Enkelt att applicera, skapar rikligt med volym och till en matt finish. Pompadour favoriten!

No Comments

Lämna en kommentar