Lanza Refine Styling Pomade

Lanza Refine Styling Pomade

Inte bara en vanlig styling pomada

Lanza produkter har länge gått hand i hand med hårvård. Men med den senare tidens filosofi kombineras hårvård med hårstyling. Lanza´s Refine Styling Pomade är en av deras allra starkaste produkterna inom deras hårvax sortiment. Tillsammans med Lanza´s Keratin Healing System som ger UV och  UVC  skydd så innehåller produkten naturliga ämnen som nötolja och suma extrakt som ger pomadan sitt grepp, glans och lyster. Produkten som används frekvent som styling verktyg hos frisörer runt om i landet fungerar både för trendiga herrfrisyrer till svårstylade damfrisyrer.

lanza pomade

Första intrycket av pomadan

Styling Pomade kommer i en silver-lila hårvax burk men kan tyckas se ut att vara något i det plastigaste laget. Innehållet är transparent med en hint av klassiska vitgula hårvax färgen. Doften är mjuk, åt ett väldigt naturligt håll med en nötig hint. Till skillnad från den populära produkten i samma serie Lanza Molding Paste som bara har en naturligt tråkig doft. Vid appliceringen behövs inte mer än mängden som får plats på en nagel. Hårvaxet är drygt med andra ord, väldigt drygt vilket alltid är positivt. Efter att ha lagt en klick i handflatan och börjat arbeta in produkten jämnt över bägge handflatorna så märks det att Lanza jobbat hårt för att inte hamna i den flotta och feta pomada fällan. Utan några större besvär funkar appliceringen och direkt känns den höga stadgan i håret som kännetecknar pomada.

Hårvax med hög glans för många frisyrer

pomada 50-taletRefine Styling Pomade är kan läggas i kategorin glansvax. Vid fuktig appliceringen ger det en glansig look som passar perfekt för många olika frisyrer för män. Det ska dock tilläggas att en flickvän eller sambo likväl kan använda produkten för den är relativt allsidig om man är ute efter att dämpa frizz och lockar samt ge en hög stadga. Bästa killfrisyrerna för produkten är de tre klassiska: 50-talets pompadour, markerad sidbena eller trendiga undercut frisyren med korta sidor graderat till långt bakåtslickat hår perfekt för pomada. Med en hög stadga och glans så passar hårvaxets egenskaper generellt till något längre hår. Pomada överlag är inte den enklaste av produkter att styla. Eftersom vissa frisyrer som tidlösa pompadour á James Dean kan kräva till exempel fön och kam. Träning ger färdighet och redan efter några försök kommer det märkas att Lanza Refine Styling Pomade inte är svårare än vilket annat hårvax på marknaden.

frisyr kille

Applicering

Beroende på vilken frisyr man är ute efter så skiljer sig det åt hur du applicerar Lanza Pomade. Många som använder pomada gillar applicering till torrt hår eller handdukstorrt för att få väntat resultat. Det går att använda så mycket som behövs, även om en mängd stor som en nagel är att föredra för att inte få en överglansig look. Produkten går utmärkt ihop med hårspray om det är så att man vill att håret inte ska krökas en millimeter. Lanza har verkligen gjort det enkelt att fixa till frisyren med detta hårvax.

 

 

 

Lanza Refine Styling Pomade

Billigaste återförsäljaren just nu (inkl. fri frakt)

189 kr 239 kr

Lanza Refine Styling Pomade
Lanza Refine Pomade är en mjukt doftande pomada med hög glans. Genom Refine hårvårdssystem slipper du känslan av fett och ovårdat samtidigt som de naturliga innehållet ger dig en bra hård stadga.
5.8 Betyg
Pomada för nybörjaren

Lanza Refine Pomade är en mjukt doftande pomada med hög glans. Genom Refine hårvårdssystem slipper du känslan av fett och ovårdat samtidigt som de naturliga innehållet ger dig en bra hård stadga.

5.8Vårt Betyg
Stadga
5
Styling
5
Doft
6.5
Applicering
8
Pris
4.5
6Läsarnas Betyg
Stadga
6.0
Styling
7.0
Doft
6.0
Pris
5.0
Lämna en kommentar  |  Läs kommentarerna

Tags:

1 Kommentar
 1. Svar Ville december 9, 2015 at 6:23 e m
  3
  Stadga
  60
  Styling
  70
  Doft
  60
  Pris
  50

  En av dem bättre pomada sorterna jag använt och då har jag testat väldans många!

  Plus: Enkel att fixa frisyren med
  Minus: Lite dyr jämfört med andra märken

Lämna en kommentar

Ditt Betyg