The Man Box – få allt direkt i brevlådan

Grooming-produkter rakt ner i brevlådan, enkelt!

Vill du få hårvax, parfym, schampoo, rakprodukter, hudvårdsprodukter osv. handplockat och utskickat varje kvartal utan lägga ner en sekunds jobb?  För den som känner att inspirationen ligger långt borta är detta de ultimata erbjudandet. Vi på Hårvaxguiden passa på att tipsa om The Man Box. En handplockad gåva från himlen som kommer dimpa ner i brevlådan en gång i kvartalet. Billigt, smidigt och framförallt en rolig present att unna sig själv eller till någon annan.

Vad är The Man Box?

The Man Box är den ultimata ihopsamlingen av allt du kan tänkas behöva snyggt nerpackat i en liten box. Troligtvis världens bästa present till dig själv, brorsan, pappan eller pojkvännen! En guldgruva för den som vill göra ett fynd när det gäller att spara tid, energi och dessutom alltid pricka rätt bland alla trender. manbox 2

The Man Box kortfattat: 

  • 5 stycken spännande och trendiga grooming-produkter speciellt utvalda för män
  • Beställ hem direkt för 169 kr, produkternas värde är oftast trippla den summan
  • Kommer ut var 3:e månad, går att prenumera för den som vill – ingen bindningstid

 

Allt du behöver i en snygg box

Hårvax och andra hårprodukter, hudvårdsprodukter, parfym och mycket mer handplockat av personer med full koll på vad som är trendigt. Du får 5 stycken grooming-produkter i en snygg  box hemskickad var tredje månad. Eller kan du välja att bara köpa en styckvis för 169 kronor, innehållet brukar vara värt det trippla. Men med bra samarbeten från välkända märken som t.ex. Redken For Men, Loréal och SB12 kommer du få kvalité i varje box. The Man Box bygger på det väldigt populära konceptet Glossybox med över 50 000 prenumeranter. Det är samma idé fast för tjejer och helt enkelt fokuserat på deras behov.

Varför är vill du ha den?

The Man Box är perfekt för den som vill bli matad med ny inspiration, testa på nya sorters produkter och dessutom vill göra sig ett ordentligt kap. King Magazine killarna med fullkoll på trenderna hjälper till i utvalet av vilka produkter som ska ner i boxen. Du får en skön blandning av olika sorters märken och storlekar. Hårvaxet, munsköljet etc. är ibland i storlek mindre men oftast i full storlek och helt ny på marknaden och butikshyllan. Vi bakom Hårvaxguiden har prenumererat på denna box sen den kom ut och dagen då den trillar ner i brevlådan är alltid en högtid av spänning och nya roliga produkter att prova. Gör det enkelt för dig och testa själv!

 

 

The Man Box

The Man Box är den ultimata ihopsamlingen av allt du kan tänkas behöva snyggt nerpackat i en liten box. En drömpresent till dig själv!

169 kr

No Comments

Lämna en kommentar