American Crew present Pomade

American Crew Pomade

Exklusiv pomada för trendig look

American Crew är en av de absolut största på marknaden inom hårvax och styling för män. Hårprodukter är bara en av flera olika produktsorter i deras sortiment men deras strävan är att alltid leverera toppkvalité till den moderna mannen som bryr sig om sitt utseende vare sig det gäller hårvax eller andra hårvårdsprodukter. För detta test valde Hårvaxguiden en marknadens trendigaste hårprodukter American Crew Pomade.

pomada herrfrisyr

Stylat med American Crew Pomade

Pomade eller pomada som vi brukar säga finns i flera olika varianter. American Crew Pomade är en allsidig produkt som lämpar sig till normalt och grovt hår enligt dem själva. Vad som bör tilläggas redan där är att denna produkt även passar alldeles utmärkt till lockigt hår. Hårvaxet är vattenbaserat, minskar kladd avsevärt, lite strävt och har en relativt lätt stadga. Doften påminner om en subtil mörkare lätt manlig parfym dock utan att bli för mycket. Ger direkt ett exklusivt intryck i både doft och konsistens vilket inte är så konstigt då American Crew överlag ligger i den övre prisklassen och jobbat mycket med just doft och konsistens. Med det sagt så är produkten väldigt dryg och håller länge vilket är uppskattat med lite dyrare produkter.

Hitta billigaste återförsäljaren

Gatsby känsla ger inspiration för herrfrisyrer

herrfrisyr trendig bakåtkammat

Transparent och väldoftande pomada

Efter filmer som Great Gatsby och trenderna kring 50-tal och 60-tal så har pomada fått ett väldigt uppsving i popularitet. En av de stora fördelarna med American Crew´s pomada är dess flexibilitet och snygga finish. Pomada används ofta som ett alternativ till hårgelé då vissa egenskaper är dem samma även om andra skiljer sig något. Direkt vid applicering syns det att glansen är maximal, nästintill typisk wetlook vilket gör hårvaxet perfekt för bakåt kammat hår med stadga och snygg finish. Hårvaxet går att omarbeta när du vill under dagen vilket gör möjligheterna stora, strikt bakåtkammat hår på jobbet blir lätt rufsig volymfylld look på kvällen om så behövs.

Hårvaxguiden testade American Crew även i lockigt hår med ett förvånansvärt bra resultat. Hårvax klarar sig ofta mindre bra med svårt lockigt eller vågat hår, antingen för dålig stadga eller för dålig textur. Med American Crew Pomade stannade frisyren där den skulle samt gick bra att blanda med andra produkter som ökade volymen ytterligare.

Applicering

Hårvaxguiden rekommenderar att applicera produkten i torrt eller handdukstorkat hår med betoning på torrt torkat. Är det för vått kan applicering bli svår att få jämn, American Crew Pomade lanolin vilket passar bättre i torrare förhållanden. Går att blanda med andra produkter med högre stadga, eller helt enkelt applicera hårspray efteråt. Går väldigt smidigt att styla om även när hårvaxet legat i ett tag. Tänk på att pomada ger en högre glans en det flesta andra hårvaxsorterna!

american Crew Pomade

Stylad affärslook med American Crew Pomade

 

American Crew Pomade

Billigaste återförsäljaren just nu - Lyko.se

225 kr 169 kr

Editor's choice

Tags:

2 Kommentarer
Visa alla Högst betyg Lägst betyg Lämna en kommentar
 1. Svar Mike juni 17, 2015 at 9:53 e m
  3.9
  Stadga
  40
  Styling
  100
  Doft
  90
  Applicering
  100
  Pris
  60

  Bra i lockigt hår, väldigt enkelt att använda!! Funkar till typ alla frisyrer jag provat o även blandas med andra hårvax typ fiber från American crew

  Plus: riktigt bra för många frisyrer
  Minus: kladdigt
 2. Svar Fillen oktober 17, 2015 at 9:49 e m
  3.5
  Stadga
  30
  Styling
  100
  Doft
  70
  Applicering
  100
  Pris
  50

  Lätt bästa hårvaxet på marknaden

  Plus: enkelt och bra
  Minus: lite dyrt

Lämna en kommentar

Ditt Betyg