FRISYR & STYLING

Inspiration, frisyrer och tips på styling

Behöver du hjälp att med inspirationen för en ny frisyr? Hårvaxguiden håller koll på höst och vinterns frisyrtrender för killar åt dig. De nya frisyr och styling trenderna för män innehåller allt från modiga undercut frisyrer till klassiska looks. Behöver du dessutom hjälp med att förverkliga frisyren? Stylingtips och hårvax rekommenderar vi åt dig så att du definitivt lyckas med stylingprocessen. Med andra ord så hjälper vi dig från inspirationskälla till färdigstylat hår.

Kort hår

Har du kort hår? Svårt att hitta inspiration eller passar inte dina hårprodukter – inga problem! Gå in på sidan för kort hår och få hjälp med både tips och hårprodukter. Kort hår kan många gånger behöva minst lika mycket omvårdnad som längre frisyrer. Hårvaxguiden hjälper dig att hitta rätt.

Kolla in vår dedikerade sida för KORT HÅR

Medellångt hår

Många med medellångt eller halvlångt hår har ofta svårt att hitta bra och varierande hårvax och andra hårprodukter för olika typer av frisyrer. Vi försöker tipsa om de bästa produkterna med störst variation, för att ge dig precis den hårfrisyren du är ute efter. Möjligheterna är många med mellanlångt hår, våga testa nya frisyrer och looks.

Kolla in vår dedikerade sida för MEDELLÅNGT HÅR

Långt hår

Långt hår kräver mycket omsorg av både hårprodukter och behandling. Frisyrerna skiljer sig beroende på hårtyp men gemensam nämnare är svårigheterna med att hitta en bra hårprodukt för långt hår. Du behöver inte oroa dig, det finns flera olika hårvax, sprayer och andra produkter som kommer få ordning på håret. Klicka dig vidare och kolla på vår speciella sida för långt hår.

Kolla in vår dedikerade sida för LÅNGT HÅR

Lockigt hår

För killar med lockigt hår känner sig nog många igen sig med svårigheter både när det kommer till frisyr och stylingprodukter. Hårvax som inte funkar och produkter som tappar sin stadga. Lockigt hår kräver en hel del arbete och underhåll, viktigt är dock att har rätt produkter. Kolla på vår sida för lockigt för både inspiration och tips om rätt hårvax.

Kolla in vår dedikerade sida för LOCKIGT HÅR

Vilken frisyr passar ditt ansikte?

Hitta inspiration och tid för sitt hår och en passande frisyr är lättare sagt än gjort! På Hårvaxguiden försöker vi med bilder och passande hårvax hjälpa dig på traven. Hårtrenderna från 2015 skiljer från 2016 och så vidare, det är helt enkelt inte alltid så lätt att hänga med. Om du har en bra frisör är det en bra källa till inspiration och snygga frisyrer, även om det bästa alternativen ibland inte kommer fram. Frisyren kan ibland vara bra men hårprodukterna är baserade på din gamla frisyr eller andra hårlängder. Därför är det extra viktigt att hjälpa hårfrisyren med rätt hårvax. Killfrisyrer skiljer sig rätt markant åt och likaså hårprodukterna. Våga testa nytt och ge ditt hår chans att uppleva förändring.