Lanza Urban Molding Paste

Lanza Urban Molding Paste

Populära hårvaxet från Lanza är en ständig favorit

Hårvaxet vi troligtvis fått höra mest om är Lanza Urban Molding Paste, ett gediget hårvax som få personer inte faller pladask för. Enligt våra källor är det Sveriges mest sålda hårvax/paste. Enkelt hårvax att jobba in i håret med, dessutom otroligt mångsidigt, billigt, drygt är bara några av alla saker som gör detta hårvaxet till en självklar favorit. Vi på Hårvaxguiden kan garantera att du med nästan vilket hår som helst kommer bli nöjd med detta hårvax.

Lanza i toppen

Lanza är pionjärer när det kommer till hårstyling och hårvård. Med en alldeles särskild plats i butikshyllorna och på salongerna har Lanza under många år varit i toppen när både professionella hårstylister och vanligt folk får välja.  Sedan starten har L’anza som det lite fint uttalas jobbat med en lång rad patenterade hårprodukter och ingredienser. Innehållande aminosyror, keratin och dessutom fullständigt UV-skydd med botaniska växter som tilläg förstår vi varför. Lanza är specialister på en sak – hårvård och styling. Företaget har funnits längre än de flesta inom marknaden och med kombination av unik hårvård och användning av egna patenterade ingredienser så ligger de i framkant med drygt 50 avdelningar runt om i världen.

Första intrycket av Urban Molding Paste

I den karakteristiska gröna hårvaxtuben är det svårt att missa den i butikshyllorna eller badrumsskåpen. Förpackningen är i plast och är enkel att använda när rätt mängd hårvax ska appliceras i handen. Doften är lite speciell, vi kunde inte enas riktigt men någonstans mellan lervax och naturligt neutral doft. Konsistensen är dryg, väldigt dryg utan att vara svår att jobba med. När vaxet värms upp mellan handflatorna ändrar konsistensen och blir extremt lättarbetad och smidigt för applicering.

Beroende på vilket sorts hår och om det är fuktigt eller inte kommer texturen och finishen variera stort, väldigt stort. Det är också det som är charmen med denna hårprodukt som funkar till kort, mellanlågt och långt hår. Frisyrerna är egentligen bara ens fantasi som sätter stop. Vid tjockare hår kan det vara ett hårvax i tjockaste laget, blanda enkelt ut med lite vatten och du kan smidigare jobba in hårvaxet i håret. Tunt hår bör appliceras en något mindre mängd för att undvika en överarbetad look.

Ingredienser utöver det vanliga

Lanza som nämnt ovan jobbar med väldigt innovativa och unika ingredienser. Värmeskydd, UV-skydd, aminosyror listan kan göras lång. Vad som är solkart dock är att innehållet gör vaxet och i detta fall är det riktigt bra innehåll. Håret kan enkelt tvättas efter användning, ingen extra fettbildning eller andra problem har uppstått när vi testat hårvaxet. Lanza är speciellt kända för sina Healing Style produkter har sett till att även Molding Paste är rik på antioxidanter som boostar hårlystern.

 

Hitta billigaste återförsäljaren

 

medellångt hår män

Enkla frisyrer med volym och snygg finish

Lanza Molding Paste ger ditt hår både volym och struktur med en snygg matt finish. När du applicerar hårvaxet ges du möjligheterna för en frisyr med stöd, ett alternativ som är väldigt trendigt. Du kommer även känna av att håret känns fylligt och tjockt eftersom hårpaste binder samman hårstråna och gör håret riktigt volymfyllt. Formbart i början men blir svårare att styla i efterhand vilket kan vara en av de få negativa aspekterna med Urban Molding Paste. Testa gärna olika sorters frisyrer med detta hårvax eftersom det är otroligt mångsidigt när det kommer till att skapa snygga och trendiga looks med bra textur. Saknar du inspiration kika in på vår sida för trendiga frisyrer med volym!

Applicering

För att ge en frisyr med fräsch, rufsig look applicera i torrt hår och för det uppåt och utåt. Om du letar efter en ändrad struktur applicera i handdukstorkat hår, föntorka till rätt form och applicera på nytt för att ge definition. Vill du gå på det säkra kortet, ta en liten klick av Molding paste i handen och värm hårvaxet mellan handflatorna i en cirkulär rörelse. Applicera jämnt över håret, helt något fuktigt för lättast applicering.

Lanza Urban Molding Paste

Storfavoriten och volymhöjaren Lanza Molding Paste är en av de stora hårvax bästsäljarna. Skapa volym, textur och en härlig look.

159 kr 219 kr

Lanza Urban Molding Paste
Lanza Molding Paste ger ditt hår både volym och struktur med en snygg matt finish. Enkelt att använda till flera typer av hår med blandade frisyrer.
9.1 Betyg

Lanza Molding Paste ger ditt hår både volym och struktur med en snygg matt finish. Enkelt att använda till flera typer av hår med blandade frisyrer.

Stadga
9.5
Styling
9
Doft
8.5
Applicering
10
Pris
8.5
Lämna en kommentar  |  Läs kommentarerna
Editor's choice

No Comments

Lämna en kommentar

Ditt Betyg