REF. 534 Styling Wax

REF. 534 Styling Wax

Hårvax med bra stadga och snygg glans

REF. eller Reference of Sweden är i grund och botten utformad som en produkt för hårsalongerna. Deras idé om att hårstyling ska vara enkelt gillar vi. Produktlinjen är börjar bli rätt stor och mycket är inriktat på kvinnliga sektionen. Däremot finns ett par riktigt vassa hårvax för killar. Ett av de bättre enligt oss är REF. 534 Styling Wax. Ett bra håvax för frisyrer som behöver mer stadga och struktur. Lagom glans, inte för mycket men heller inte helt utan som tillför hårvaxet en fin volym. Riktigt bra för styling och re-styling!

Hårvaxguidens första intryck av REF.534 Styling Wax

Utseendet är i likhet med andra REF-produkter vitt och grått. Snygg förpackning utan märkvärdigheter, enkel att öppna och stänga. Skruvar man upp locket på hårvaxburken doftar det rätt neutralt med hinter av frukt. Naturligt utan några tyngre parfym toner. Färger är åt det beigea hållet men även här en rätt klassiskt vax färg.

hårvax

Snygg hårvaxburk för badrumsskåpet

Konsistensen är lite mer åt det hårda hållet, till skillnad från till exempel gel och fiber hårvax. Lätt att arbeta med i händerna, utan klumpar som ställer till det. Påminner väldigt mycket om lervax i känslan när man jobbar med hårvaxet.

Unika hårvax ingredienser

Läser man på om produkten finner man REF. 534 innehåller lingon, hjortron och björnbärs extrakt. Fruktextrakt med riktiga super egenskaper och dessutom en indikation på hur företaget jobbar med innehåll. Antioxidant effekterna från bär är vetenskapligt bevisat väldigt nyttiga för håret och i andra produkter bra för kroppen. En annan egenskap är dess anti-inflammatoriska funktion som ska stärka håret och hårbotten. Att kunna kombinera unika bärextrakt tillsammans med ett bra hårvax höjer poängen betydligt. Dofterna hintar om vad som finns i vaxet men först vid längre användning som REF säger att den riktiga fördelen märks.

Hitta billigaste återförsäljaren

Styla håret med kraft och inspiration

män frisyr kort hår

REF.534 Styling Wax ger håret kraft och bra kontroll när vi testar hårvaxet. Det är inte maximal hold men snäppet under, vilket passar perfekt för fler sorters hår. Det blir en medel glans, vilket kan liknas vid de flesta vanliga hårvax produkterna. Testa att använda lite vatten i händerna när du applicerar om du vill få en något högre glans. Fördelen med många av REF:s hårprodukter är möjligheten att återstyla. Prova en ny frisyr efter jobbet, dra håret åt sidan eller jobba med det utan problem. Volymmässigt tillförs mer volym än normal vilket ger en snygg finish även vid tunt hår. Volymen tappar lite under timmarna som går speciellt när man stylar om håret. Vi tycker hårvaxet funkar bra som en lite mer allround produkt och för någon som inte lägger ner allt för mycket energi på att fixa håret.

Applicering

Torrt eller nytorkat hår rekommenderar vi. När håret är torrt får du ut en snygg volym, lite mer styrka och struktur. Fuktigare hår ger något mer glans och lite mer slick frisyr. Beroende på vilket resultat man är ute efter funkar båda varianterna. Testa dig fram till vad som passar bäst för dig!

 

 

REF.534 Styling Wax

Billigaste återförsäljaren för denna produkt just nu

95 kr 125 kr

REF. 534 Styling Wax
REF. 534 Styling Wax är ett enkelt och allround hårvax för flera typer av hår. Innehållande antioxidanter från bärextrakt hjälper hår och hårbotten. Medium glans och lite extra hold.
8.2 Betyg
Hårvax med kraft, struktur och glans

REF. 534 Styling Wax är ett enkelt och allround hårvax för flera typer av hår. Innehållande antioxidanter från bärextrakt hjälper hår och hårbotten. Medium glans och lite extra hold.

Stadga
8.5
Styling
7.5
Doft
6.5
Applicering
8.5
Pris
10
Lämna en kommentar

No Comments

Lämna en kommentar

Ditt Betyg