Rätt hårprodukter för din sommarfrisyr!

Hårprodukterna som fixar sommarhåret direkt

Sommaren är här! Har du haft svårt att få till en snygg sommarfrisyr? Vi på Hårvaxguiden tipsar om hårprodukterna som får ordning på ditt hår och dessutom har vi hittat billigaste återförsäljarna åt dig! Under de varmare årstiderna kräver ditt hår utvalda stylingprodukter och extra omsorg. Värme, UV-ljus och saltvatten gör sitt, ta vara på tillfället och fixa till en riktigt snygg sommarfrisyr!

Sommarens hetaste hårprodukter för 4 olika hårtyper

KORT HÅR

kort har sommarfrisyr

Med värmen kommer också det korta frisyrerna fram.  Under sommaren är det lätt hänt att hårprodukterna inte riktigt håller måttet och frisyren väljer att lägga sig platt. Inga problem, rätt hårprodukter ordnar så att frisyren håller hela dagen! De tre populäraste sommarprodukterna för kort hår är självklara Kolorit Control från Maria Nila, smidiga Fudge Matte Hed och sköna puder Osis +.

Topp 3 bästa Sommarprodukterna för kort hår
Maria Nila Kolorit Control

Control är ett snabbtorkande hårvax som ger maximal stadga åt kort hår perfekt för sommaren. Vaxet är färgbevarande och skyddar mot UV–strålning. Applicera i handdukstorkat eller torrt hår och kan lätt tvättas ur håret.

125 kr

Fude Matte Hed

Sommarvaxet som skapar definition och textur samt ger en supermatt finish med Micro Chrystalline Wax. Kaolin Clay och Hydrogenated Lanolin ger en flexibel, fast och torr finish. Skyddar mot uttorkning och hårets naturliga konditionering med organiska vårdande ämnen.

129 kr

Osis+ Dust It

Sommarens enklaste fix! Ett lätt puder som ger textur med matt effekt. Medium kontroll och separation, fixa en kreativ styling med torrt hår. Pudra en liten mängd puder i handflatan och gnugga, kamma igenom med fingrarna, lyft in i botten.

195 kr

MELLANLÅNGT HÅR

Vi har valt ut tre riktigt vassa hårprodukter för dig med kort till mellanlångt hår. Först ut är Hanz de Fuko Claymation, årets kanske mest populära hårvax. Funkar perfekt för beach looken, pompadour-frillan eller bara härligt surfhår. Näst ut är Maria Nilas fräscha saltvatten spray, ett måste för den som vill åt det perfekta sommarhåret. Finns många varianter av spray men denna är en höjdare! Sist ut är ett lite fastare hårvax med stadga och struktur för dig som verkligen vill hålla håret på plats. Fudge erbjuder hela paketet med stadga, struktur och väldoftande vax.

Topp 3 bästa Sommarprodukterna för mellanlångt
Hanz de Fuko Claymation

Hanz de Fuko Claymation är perfekt hårvax för dig som fortfarande letar efter rätt hårprodukt och ännu bättre för sommaren! Ger skön volym, stadga och en halvmatt finish. Enkelt att applicera och håller under hela dagen.

189 kr

Maria Nila Salt Spray

Ett alkoholfritt spray som ger håret känslan av att ha badat i saltvatten. Sprayas i fuktigt hår före föning eller låt håret självtorka för ett naturligt resultat.

149 kr

Matte Hed Extra

Ett vax som ger struktur och formar håret med en matt stark finish. Innehåller Chinaclay och organiska växter som hjälper till att förhindrar fuktförlust och bevarar hårets naturliga kvalitet. Mild doft av sommar och melon.

129 kr

LÅNGT HÅR

Långt hår kan verkligen komma till sin rätt när bad och sol ger en snygg finish. Men se till att hitta rätt produkter som håller det fräscht och vårdat. Vår första favorit är storsäljaren REF 434 Spray Wax som är precis vad det låter – ett spray hårvax. Enkelt, smidigt och väldigt bra! Alternativ nummer två bör ses som ett komplement till dina produkter nämligen Lanzas Healing Style Beach Spray. Vårdar, skyddar och ger både volym och fuktighet till håret. Sist ut en liten uppstickare som alla med långt hår bör testa. En Salty Cream från Maria Nila vars uppgifter är att ge lätt stadga men också snygg textur och den där surflooken som är perfekt för sommaren. Prova denna!

Topp 3 bästa Sommarprodukterna för långt hår
REF.434 Spray Wax

``Styling should be easy`` stämmer väl för REF. 434. Ett väldigt lättanvänt spray vax som funkar perfekt till långt hår och enkelt att applicera. Bra stadga, hög volym och medium glans ger ditt hår en naturligt fräsch look.

159 kr

LANZA Healing Style Beach Spray

Vårda ditt hår med ett värme- och UV-skyddande saltvattenspray, hjälper även att skapa volym och vågighet, utan att torka ut håret eller påverka hårfärgen.

149 kr

Maria Nila Salty Cream

En vårdande och fuktgivande kräm med lättare stadga som ger håret textur och känslan av att ha badat i saltvatten. Framhäver lockarna och ger fyllighet till ditt hår. Innehåller reparerande alger och Colour Guard Complex skyddar håret mot UV-strålning och fria radikaler. Sulfat- och parabenfri och innehåller 100% veganska ingredienser

229 kr

LOCKIGT HÅR

Låt dina lockar få gå fria under sommarhalvåret. Vi hjälper dig med tre produkter som gör att din frisyr kommer bli maxad både i vårdande och stylande syfte. Goldwells populära Style Sign är en riktigt booster för lockigt hår. Ger färgskydd och kan appliceras snabbt och smidigt. Nummer två är vår favorit från REF nämligen Curl Power 244. Fixa till lockarna med denna healande créme som får håret under kontroll. Sist ut för lockarna är Tigi B For Men, sedan de presenterade In Check Curl Defining Cream har lockarna runt om i världen fått det lättare. Snyggt och framförallt enkelt att applicera och styla.

Topp 3 bästa Sommarprodukterna för lockigt hår
GOLDWELL Style Sign

Flexibel gelevax för sommaren som skapar och framhäver lockar! Ger en förhöjd glans och fuktskydd i upp till 24 timmar. Innehåller även färgskydd för färgbehandlade hår. Applicera i handdukstorkat eller torrt hår. Föna eller låt självtorka.

115 kr

REF.244 Curl Power

REF erbjuder en riktigt sommarfavorit för lockarna! En créme som hjälper lockigt hår att bevara lockarna. Kan användas i både torrt och vått hår. Maximal effekt med diffusor/fön.

129 kr

Tigi B For Men In Check Curl Defining Cream

Värmen är inget problem, kontrollera ditt ostyriga hår med Tigi B Check Curl. En kräm för att definera samt hålla ihop lockar eller självfall medan den står emot frizz. Använder en blandning av extract som tämjer, separerar och gör lockarna mer hanterbara!

159 kr

Här hittar du mer inspiration & frisyrer

No Comments

Lämna en kommentar