Tips på svenskt hårvax

Sverige kan hårvax

När det kommer till svenskt hårvax vill Hårvaxguiden passa på att tipsa om två märken – E+46 och Maria Nilla. Två märken som står för svensk hårvaxkvalité med bra styling och textur egenskaper. Vad skiljer sig från svenska hårvax och märken från utlandet är en fråga man kan ställa sig. En av det viktigaste skillnaderna är innehållet vilket säger sig själv är väldigt viktigt. Sverige ligger i framkanten med naturliga produkter utan hälsofarliga eller miljöosäkra ingredienser.

Maria Nila fokus på miljö och hälsa

Med mer än 40 år i branchen så kan Maria Nila sin sak med sina exklusiva svenska hårvaxer. Hårprodukterna från Maria Nila finns idag hos varje välsorterad frisörsalong. Produkterna levererar manlig hårstyling av högsta kvalité samtidigt som ingredienserna är skonsamma, miljövänliga och 100% veganska. Med produktion och forskning belägget i Helsingborg kan företaget tillsammans med ett endast ett handfull andra titulera sig svenskt. Om du är nyfiken på mer information om deras produkter läs mer på Hårvaxguidens sida för Maria Nila här.

E+46 är uppstickaren i hårvax djungeln

hårt vax e46

Sharp Wax från E+46

Hårprodukterna från E+46 är unikt på många sätt men framförallt så är de en av få svenska företag på marknaden. E+46 har tagit sin första bokstav från deras slogan Elements from Sweden för att ge en hint om dess svenska ursprung. Deras produkter är unikt sammansatta för att passa även de svåraste hårtyperna. För den som gillar en riktigt träffsäker stylingprodukt så är E+46 att rekommendera! Deras olika varianter av både hårt vax, fibervax och mycket annat kan man läsa om här.

 

Tags:

No Comments

Lämna en kommentar