E+46

e46 hårvax svenskt textur stadga

 

E+46 unikt svenskt hårvax

Hårprodukterna från E+46 är unikt på många sätt men framförallt så är de en av få svenska företag på marknaden. E+46 har tagit sin första bokstav från deras slogan Elements from Sweden för att ge en hint om dess svenska ursprung. Deras produkter är unikt sammansatta för att passa även de svåraste hårtyperna. För den som gillar en riktigt träffsäker stylingprodukt så är E+46 att rekommendera!

Hårvax för backslick till enklare killfrisyrer

E+46 hårvaxprodukter ger dig möjlighet att styra upp allt från en helkvälls backslick frisyr till den där rufsiga surflooken. Sedan lanseringen för E+46 skedde så har produktkatalogen växt till en gedigen samling hårvaxsorter. Många killar gillar hjälpen de får av deras vax utan glans men med hög stadga som ger total kontroll även för nybörjaren. För dem som vill åt hög glans, finns E+46 fibervax samt deras paste vax som ger struktur och fräsch glans.

Här är en inblick i deras befintliga produktkatalog:

  • Klassiskt vax –  MATTE HEAD
  • Fibervax – XTREME FIBER
  • Glansvax – SHAPER WAX
  • Sprayvax –  BEACH SPRAY
  • Paste –  STYLING PASTE

Deras speciellt utvalda produkter funkar till hårfrisyrer utöver det vanliga vare sig det är långt eller kort hår. Med fokus på styling och trendiga hårfrisyrer så går det också utmärkt att blanda mellan de olika hårvaxerna. E+46 BEACH SPRAY tillsammans med deras XTREME FIBER är en klockrent kombination för saltstänkande strand looken.

Hårvaxguidens E+46 topp 3

XTREME FIBER bästa fibervaxet för vågad look

E46 XTREME FIBER stadga textur fibervax från sverige

XTREME FIBER

Först av allt bör nämnas att XTREME FIBER är torrt, extremt torrt. Denna produkt lanserades av E+46 som stark och matt och visst ger det utlovat resultat. Torra fibervax passar bäst till den som är ute efter hårvax för kortare eller halvlånga frisyrer.

Med maximal stadga blir det lätt att fixa en vågad och trendig look oavsett väder och vind. XTREME FIBER håller länge, ger en dryg och lyxig känsla utan att det krävs några manliga hårstyling kunskaper alls. För den som vill ha glans är detta fibervax helt fel, då produkten ger ifrån minsta möjliga shine.

Applicering: Funkar bäst i handdukstorkat eller torrt hår. Krävs en liten mängd som lätt arbetas in i håret för att nå bästa resultat.

Shaper Wax perfekt för rufsiga killfrisyrer

E46 SHAPER FIBER vax bra för fixa killfrisyrer

SHAPER FIBER WAX

Enligt Hårvaxguiden är detta hårvax en av det allra bästa för rufsiga killfrisyrer. Fiberbaserat vax som ger stadga en bra volym och snygg glans. Inget extremt men kanon för det nyduschade handdukstorkade håret. Många produkter från E+46 har en väldigt matt känsla utan glans men detta är uppstickaren för den som vill ha en rufsig sommar look eller backslick med bra glans.

Applicering: Applicera vaxet bäst i  handdukstorkat eller annars i torrt hår. Jobba in det snabbt i händerna innan applicering för att få bäst resultat.

 

 

 

E+46 Beach Spray bästa hårprodukten för långt hår

Svårt att styla långt hår? Testa E+46 Beach Spray som perfekt hjälp till den med lite svårstylat lockigt, långt eller rakt hår. Med en fräsch saltstänks applicering så blir strukturen matt utan att tappa volym. Beach Spray kan användas i hela håret eller i vissa delar som behöver bättre struktur och en viss sträv känsla. Vid användning blir håret blir lättare att jobba med speciellt för dig med  långt hår samt behåller sprayen din volym under dagen.

Applicering: Välj precis själv, håret kan vara torrt, halvtorrt eller fuktigt! Resultaten skiljer åt beroende på vilken sorts look du eftersträvar. Prova med torrt hår i början och styla som du önskar.

Köp E+46 hårvax online

Hårvaxguiden hjälper dig att finna den billigaste återförsäljaren just nu för E+46 produkter. Tryck på SÖK så söker vi automatiskt upp den billigaste återförsäljaren för dig.