18 av årets trendigaste frisyrer för män

Hårvaxguiden samlar 2017:s frisyrtrender för killar

Går du till din frisör månad efter månad och ber om samma vanliga frisyr? Hör du dig själv säga till frisören för 7:e gången i år  ”klipp håret lite kortare på sidorna och håll det lite längre på toppen”?

Dags att höja ambitionerna och kicka igång 2017 med någon av de hetaste nya frisyrerna för män! Hårvaxguiden tog hjälp av London Fashion Week med Toni & Guy i spetsen som officiell trendsättare. Som kompass för årets killfrisyrer presenteras det manliga hårmodets absolut trendigaste herrfrisyrerna under denna mode vecka.

Förra årets populära look – undercut-frisyren verkar helt klart hålla i sig. Årets riktlinjer är tydliga markeringar och skillnader i hårlängder.

herr frisyr 2016

trendig frisyr kille

Fudge Matte Hed Extra

En nyhet från Fudge som passar utmärkt till undercut - enkel, billig och doftar härligt. Vi hittar den billigaste återförsäljaren åt dig.

kort frisyr 2016 man

pompadour frisyr

manlig frisyr skägg

lockigt hår 2016

Enligt Fashion Week verkar också pomadan göra comeback på riktigt! Med korta sidor, volym upp till och mycket glans skapas en tidlös och trendig frisyr. American Crew´s experter tippade redan förra året att denna look skulle bli att räkna med.

herr frisyr trendig

tattuering kille frisyr

backslick kille

American Crew Pomade

Sugen på en riktigt snygg undercut frisyr - testa American Crew Pomade, enkel och väldoftande. Vi hittar den billigaste återförsäljaren åt dig.

kille sidbena

För den som sitter inne på lockigt hår och behöver tips så gäller även här volym upp till. Både korta och långa sidor verkar funka men se till att fixa luggen ordentligt.

50 tals frisyr kille

lockigt hår kille

REF Curl Power

REF Curl Power är en fiberkräm som ger ditt hår en snygg look till lockar, forma som du vill och fixera med ett spray. Vi hittar den billigaste återförsäljaren åt dig.

lockigt herrfrisyr

Om du har mellanlångt hår är det kontraster och avklippt som gäller. Korta markerade sidor med en skönt avslappnad look. Hårvaxguidens bäst-i-test lista hjälper dig med produkterna som behövs för att få till rätt frisyr.

manlig frisyr

ruffsigt hår kille

 

Redken Wax Blast

Textur är nyckeln med denna dolda sprayvax favorit som ger fyllighet och struktur och en matt finish. Väldigt smidig att applicera och passar alla hårtyper.

 

hårvax killfrisyr

killfrisyr lång hår

 

Behöver du mer inspiration och hjälp med frisyren?

Vi på Hårvaxguiden har samlat tidlösa och trendiga frisyrer under menyn Frisyr & Styling. Här finner du ytterligare bilder och tips. Självklart hjälper vi dig också att matcha rätt hårvax med frisyr.

Vilket hårvax är bäst för dig?

Om du undrar över vilket hårvax som är populärast just nu, eller kanske vill veta vilket som passar dig bäst så rekommenderar vi Hårvaxguidens testsida. Här gör vi utförliga tester av olika hårvax och tillsammans med läsarna betygsätts dem efter resultat. Vill du gå rakt på topplistan så kika in på den populära Bäst-i-Test listan.

Blicka bakåt med killfrisyrer från 2015

Om Nyfiken på vilka killfrisyrer som var trendiga 2015? Inga problem vi har en lista reda för dig här. Ta och kolla in hur frisyrerna för män utvecklas i samband med mode och andra trender styr från New York till Milano. Snygga kilfrisyrer som var inne 2015 är fortfarande trendiga nu, men inte alla så se upp.

Tags: ,

No Comments

Lämna en kommentar