Frisyr & Styling Kort Hår

Hårvaxguidens stylingtips

Tröttnat på frisyren? Kort hår utan inspiration? Vi på Hårvaxguiden har samlat frisyr och stylingtips för kort hår på ett och samma ställe. När värmen från sommaren blivit ett minne blott så står modehus och hårmärken redo med nya inspirerande looks. Med bilder, stylingtips och passade hårvax så hjälper vi dig med en fulländad frisyr och styling.

5 hetaste killfrisyrerna för kort hår

 Kort och avslappnat

män frisyr kille frisyr kort hår

Denna extra korta frisyren har efter några års frånvaro åter kommit tillbaka. Passar utmärkt för dig som vill utstråla en avslappnad look utan något extra. Funkar allra bäst till ansikten med något oval form samtidigt som frisyren ger ett modemässigt medvetet intryck.

För vem?
 • Passar bra till ovala ansikten
 • Tidsoptimisten
 • Vardagskillen

d:fi - Extreme Holding Styling Cream

d:fi Extreme Hold Styling Cream är ett hårvax med bra stadga, textur och styling. Doften är lätt parfymerad med egenskaper perfekt för kort hår.

Undercut med lugg

män frisyr kort hår

American Crew leverar denna supertrendiga undercut frisyren. Det som gör denna frisyren speciell är den korta luggen eller bangs som det också kallas bland stylisterna. Skippa Pompadoaur och bakåtslick och kör på lugg för att sticka ut i mängden. Med rätt hårprodukter blir det en snygg frisyr som passar för killar i alla sammanhang.

För vem?
 • Killen som inte följer strömmen
 • Smalare ansikten
 • Inte vill tumma på skägg/mustasch

E+46 XTREME Fiber

E+46 Xtreme Fiber leverar ett torrt fiberbaserat hårvax för en avslappnad bangs look. Funkar bäst med handdukstorrt hår och ger en härlig fruktig doft från fibervaxet.

Undercut med spikes

kill frisyr styling hårvax

Att undercut frisyren står som en av det hetaste trenderna bland frisyrer för män är rätt självklart vid det här laget. Denna frisyren jobbar volym och höjd. Med en gradering på sidorna som tydligt bryts av för att ge en fyllig sportig look. Passar bra till flera typer av ansikten och hårtyper. Speciellt för dem med lite tunnare hår kan denna frisyren passa bra. Rätt hårvax till tunnare hår för att ge tyngd och volym skapar en aktiv men vårdad frisyr.

För vem?
 • För en sportig och aktiv look
 • Bra till tunnare hår
 • Passar utmärkt till flera sorters former på ansiktet

Lanza Urban Elements Mega Gel

Mega Gel är en alkoholfri mångsidig gelé med en stark stabilitet men med en mjuk naturlig känsla perfekt för tunnare och kort hår.

Sidbena med gradering

kort hår hipster frisyr

En av frisyrtrendernas tydligaste lysande stjärna är sidbenan. I denna frisyr är sidbenan tydlig markerad tillsammans med en passande gradering längst sidan. En mer formell frisyr med känslan mot business hållet. Funkar lika bra till den formella anställningsintervjun som en dag i kontorslandskapet. Bra för den som vill ha en tydligt markerad frisyr och vill utstråla självsäkerhet.

För vem?
 • Den som vill utstråla självsäkerhet
 • Bra i fest och business miljöer
 • En dressad look, slips och kostym förhöjer frisyren

American Crew Pomade

Pomada med glansig finish i allt från trendig affärslook. American Crew Pomade är en självklar favorit när det kommer till pomada och substitut till gelvax.

Lätt sidbena army style

frisyr för kort hår kille

Den undercut frisyren är en tidlös army-klassiker. Undercut frisyr där man kan välja hur markerad gradering ska vara. En lätt sidbena gör frisyren lika snygg som enkel. Funkar i finrummen eller på gymmet perfekt för smalare avlånga ansikten. Kräver ingen styling i princip och formbar under dagen.

För vem?
 • Hårstyling nybörjaren
 • Olika aktiva miljöer
 • Smalare avlånga ansikten

Maria Nila Creator Original

Maria Nila är ett snabbtorkande hårvax som ger bra stadga och snygg finish. Vaxet är färgbevarande och skyddar mot UV–strålning.

Tunt hår eller problem med håravfall?

Tunt hår? 4 tips för fylligare hår

tips tunt hair

Har du börjat känna av att ditt hår börjat bli allt tunnare på senare dagar? Dåliga gener i släkten när det kommer till tunt hår? Eller har det börjat bli glesare mellan hårstrån redan i tidig ålder? En maktlös känsla när båtarna växer sig djupare och styling-minuterna tickar på. Kanske har du ...

LÄS MER