d:fi

d:fi hårvax till alla killfrisyrer

d:fi hårvax till för alla

Med distinkt doft och egna färger så har d:fi seglat upp och blivit omåttligt populär i vardagshemmen. Det brukar sägas att kärt barn har många namn? d:fi eller som i vardagligt tal brukar gå under namnen d fi, di fi eller difi är ett hårvax som funkar för nästintill alla. Ursprunget till namnet d:fi kommer från engelskans modify vilket förkortat blev dfi. Betydelsen är förändring, och detta är något som d:fi vill leverera med sina hårvax produkter. Ett självklart hjälpmedel för den prismedvetna kunden som vill våga ta ut svängarna och förändra i ett snabbt drag.

d:fi hårvax erbjuder möjligheter

För den kreativa. Eller den lata. Kanske för någon med förändring i tankarna. D:fi erbjuder lösningen i form av flera olika populära hårvax produkter. Många förknippar d:fi med de gröna, rosa eller ljusblåsa locket på burkarna som tidigt visade vägen för kreativa killfrisyrer. D:fi har till skillnad från många andra aktörer på marknaden begränsad sitt produktutbud till ett fåtal men genomtänkta produkter:

  • Cremevax – D:STRUCT
  • Paste – D:SCULPT
  • Hårt vax – EXTREME HOLDING STYLE CREME
  • Gel – RESHAPABLE SPRAY
  • Sprayvax – HAIR SPRAY

Med dessa fem produkterna är det din kreativa förmåga som är det enda som begränsar hårfrisyren. D:fi kan ses som ett prisvärt val och ligger någonstans i mellansegmentet jämfört med övriga hårprodukter prismässigt.

Hårvaxguidens d:fi topp 3

PASTE FAVORITEN D:SCULPT

d:fi-sculpt

d:sculpt

Ta fram din kreativa sida och låt fantasin flöda med detta hårvax. D:sculpt hjälper dig få frisyren på plats med hög stadga och struktur. Den rosa burken är en av de mest sålda i d:fi serien med sin matta finish och stabila stadga. Du får en ökad volym och ger en  möjligheter att enkelt ändra om din look. Andra fördelar med d:sculpt är de två aktiva ingredienserna Lanolin och Cetyl Palmitate. Dessa två  hjälper till att ge vaxet sin unika formbarhet samt naturligt mjuka upp och släta ut håret efter eget behag.

Applicering: För bästa resultat ta en liten klick paste och mjuka upp i handflatorna. Applicera sedan jämt in i torrt till lätt fuktigt hår.

 

HÅRT VAX MED EXTREME HOLD STYLING CREAM

d:fi extreme hold styling cream stadga i hårvax

Extreme Hold

Med det gröna locket är d:fi extreme hold styling cream precis vad namnet säger extrem stadga! Med mer glans än d:sculpt passar denna till dem som vill få lite mer lyster samtidigt som struktur och stadga är intakt. Hårvaxet är mångsidigt och passar alla sorters hårtyper och även om det sitter i hårt så går det utmärkt att tvätta ur. För att få till stadgan innehåller vaxet Dual Polymer Complex vilket ger glansen men också extrem hållbarhet. Castor Oil är en annan ingrediens som hjälper håret till en bättre volym, struktur och glans.

Applicera: Jobba med små mängder mellan fingertopparna för applicering jämt genom håret. För bättre struktur är torrt hår att föredra men applicering går lika bra i halvfuktigt nytorkat hår.

 

 

D:STRUCT CREMEVAX FÖR STRUKTUR

d:fi structure ger struktur stadga textur blå burk

d:struct

Cremevax favoriten d:struct för den som vill ha medium stadga och matt finish. Med en fräsh doft och mjuk känsla i händerna är detta det perfekta cremevaxet för mellan stadgan. Finishen blir matt men påverkas och blir lite glansigare desto fuktigare håret är vid applicering. Funkar till alla typer av hår och längder men kommer till sin rätt vid mellanlångt hår. Likt d:sculpt innehåller detta hårvax Lanolin men också kaktus och sockerrörs extrakt. Resultatet en lätt fuktgivande ton, ökar lyster och mjukhet. Sockerrörs extrakt ger håret en vitaminboost.

Applicering: Fördela en liten mängd av hårvaxet i händerna innan du arbetar in vaxet genom hela håret när det är fuktigt eller torrt.

Köp d:fi Crew hårvax online

Hårvaxguiden hjälper dig att finna den billigaste återförsäljaren just nu för d:fi. Tryck på SÖK så söker vi automatiskt upp den billigaste återförsäljaren för dig.

Nyfiken på mer om d:fi?

Läs mer om d:fi och Hårvaxguidens tester eller kila över och kolla in deras hemsida här