American Crew

american-crew-vax

American Crew – hårvax för den moderna mannen

En av det absolut största på marknaden inom hårvax och styling för män är American Crew. Företaget är baserat i USA och har sedan grunden byggt upp sitt varumärke genom hårsalonger runt om i världen med produkter rekommenderad av hårstylisterna själva. Hårprodukter är bara en av flera olika produktsorter i deras sortiment, deras strävan är att leverera toppkvalité till den moderna mannen som bryr sig om sitt utseende vare sig det gäller hårvax eller andra hårvårdsprodukter.

American Crew hårstylisternas favorit

American Crew´s uppdrag enligt dem själva är att tillgodose män och deras stylister de verktyg de behöver för att skapa stilfulla maskulina looks till varje tillfälle. American Crew´s breda utbud av produkter har på senare tid gjort dem väldigt populära inom det lite mer exklusiva segmentet av hårvax och andra produkter. Hårstylisterna har många varumärken att välja mellan vilket höjt ribban för vilket hårvax som används trots detta så finns American Crew i så gott som alla välsorterade frisörsalonger vilket talar för sig själv. Det breda utbudet gör att det finns något till alla hårtyper spelar ingen roll vilket hår du har, långt eller kort hår brunett eller blond. Varje produkt fyller sin unika funktion och är framställd för att maximalt optimera din frisyr!

I produktkatalogen för American Crew finns:

  • Klassiskt vax – DEFINING PASTE
  • Clayvax – MOLDING CLAY
  • Fibervax – FIBER
  • Glansvax – POMADE
  • Sprayvax – GROOMING SPRAY
  • Cremevax – GROOMING CREAM
  • Hårt vax – SUPER GLUE
  • Gel – MEDIUM HOLD SPRAY GEL
  • Paste – FORMING CREAM

Hårvaxguidens American Crew topp 3

Klassikt vax i form av American Crew Defining Paste

American Crew Defining Paste

American Crew – Defining Paste

DEFINING PASTE
I första hand hjälper Defining Paste dig med att ge håret extra textur och en tydlig definiering. Konsistensen känns som vanligt vax med vissa liknelser till fibervax och ger en matt finish utan att vara svår att applicera i håret. För bästa effekt används produkten i lite kortare hår men fungerar fortfarande utmärkt för män med hår som är lite längre.

Applicering: sker helst i lite fuktigt hår men går också att styla i torrt för önskad effekt. Defining Paste har en härlig uppmjukande effekt och till viss del även återfuktande egenskaper som ger följsam stadga. Bäst av allt, håret ser både fylligare och tjockare ut.

Populära American Crew Molding Clay

American crew molding clay

American Crew Molding Clay

MOLDING CLAY
Molding Clay är till för dig som vill ha hög stadga och en medium glans. För den som inte provat clayvax innan så är det en väldigt koncentrerad typ av vax med bra stylingkraft. Det gör det möjligt att fixa din frisyr i alla tänkbara stilar för en trendig styling. Produkten är från naturliga extrakt vilket ger en fräsch och obehandlad finish redan i handflatan. Med innehåll som Paris Basin vilket är en naturligt läkande och stimulerande ingrediens och  hjälper till mot känslig hud och hårbotten. Korta hårfrisyrer ger bäst resultat med hög stadga och naturlig doft i form av apelsin-, pepparmint, spearmint och lime.

Clayvax sitter i under en längre tid utan att tappa struktur och fungerar lika bra dagen efter med en matt naturlig look. Molding Clay är också en alternativ produkt alla som  ägnar sig åt idrott och tenderar att svettas kraftigt då clay inte påverkas av vått hår i samma utsträckning som andra vaxer.

Applicering: Börja med att värma upp en liten mängd clayvax mellan händerna för att mjuka upp och förenkla appliceringen. Håret bör något fuktigt, använd en handduk och torka av håret innan så blir det en perfekt mängd fukt innan applcering.

 

 American Crew FIBER – styling favoriten

American Crew FIBER

FIBER
Vaxet för den som vill ha hög stadga utan överdriven glans. En fiberprodukt med känslan av kåda i handen som hjälper håret att få volym och en bra textur. American Crew Fiber har hård stadga men lätt att forma efter eget behag. Finishen blir något matt med struktur som håller unden hela dagen. Hårlängden är rätt viktig gärna lite kortare eller mellan långt hår för bästa resultat och struktur. I fibervaxet finns fuktighetsbevarande ingredienser som hjälper håret att se fräscht och livligt ut tillsammans med en grym stadga. Detta vaxet är ger fukt, utan den där glansiga finishen utan mer åt det matta hållet. Bra skydd för en dag av aktiviteter, fuktighetsgörande ämnen håller håret tjockt och naturligt.

Applicering: För att få ut så mycket som möjligt av fibervaxet, gnugga in en liten mängd mellan händerna för att sedan bakifrån och fram arbeta in i håret. Appliceringen kan ske i både torrt och fuktigt hår men Hårvaxguiden rekommenderar torrt till lätt fuktigt hår vid applicering.

Köp American Crew hårvax online

Hårvaxguiden hjälper dig att finna den billigaste återförsäljaren just nu för American Crew produkter. Tryck på SÖK så söker vi automatiskt upp den billigaste återförsäljaren för dig.

Kampanjen "Drive Her Wild" från American Crew

Nyfiken på mer om American Crew?

Kolla testerna Hårvaxguiden gjort på hårvax test sidan eller läs mer på deras egna hemsida här