Lanza

Lanza hårvax hårvård styling specialist

 

Lanza hårvax för bästa hårvård & volym

Lanza är specialister på en sak – hårvård och styling. Företaget har funnits längre än de flesta inom marknaden och med kombination av unik hårvård och användning av egna patenterade ingredienser så ligger de i framkant med drygt 50 avdelningar runt om i världen. Genom att skilja ut sig och jobba med ett naturligt innehåll kan användare känna sig trygga när hårvaxet appliceras. Med innehåll som aminosyror, keratin, fullständiga UV-skydd och botaniska växter kan Lanza se sig själv i framkanten.

Ge håret en boost med Lanza Healing Style

Produkterna från Lanza är i majoritet anpassade för den kvinnliga marknaden. Deras unika formula har dock använts även hos hårvaxserien för män. Många glömmer nog vikten av att ha ett välmående och friskt hår för att få ut maximal volym och look. Lanza hjälper dig att komma till rätt med slitet hår med naturliga produkter som genom hela ledet testats och godkänts av hårsalonger runt om i världen. I produktkatalogen finns det allra mesta essentiella hårvaxprodukterna:

  • Klassiskt vax – LANZA SHAPE PUTTY
  • Glansvax – LANZA REFINE STYLING POMADE
  • Sprayvax – HEALING STYLE BEACH SPRAY
  • Paste – LANZA MOLDING PASTE

Lanza erbjuder även marknadens bästa shampoo och conditioner från deras Kb2 serie. Testa om du vill unna dig extra lyster och glans för ditt hår. Passar alla hårtyper men med fördel mellanlångt till långt hår. 

Hårvaxguidens topp 3 hårvax tips från Lanza

Testa på ett exklusivt sammetslent hårvax från Lanza

Lanza shape putty styling hårvax

Shape Putty

KLASSISKT VAX
En favorit från Lanza är deras Healing Style Shape Putty som är en lite mjukare och smidigare stylingprodukt. Med en lätt krämig konsistens är detta hårvax perfekt för snabb stadga och bra textur för alla tänkbara frisyrer och tillfällen. Vid användningen ger den en förvånansvärt bra hållfasthet utan att försvåra för den som vill prova på killfrisyrer av det lite mer kreativa hållet. Produkten innehåller brasiliansk nötolja för en berikande effekt samt murmuru smör som ger håret en len och fräsch lyster. Genomgående för Healing Style Shape Putty är dess sammetslena konsistens som känns otroligt exklusiv och trevlig jobba med. Går utmärkt att tvätta ur eller använda dagen efter, fukta en handduk och rufsa till för bästa resultat.

Applicering: Behöver inte arbetas in i handflatorna någon längre tid, utan kan appliceras direkt jämnt över hela håret för bästa stadga och textur.

Favoriten och bästsäljaren Lanza Molding Paste

lanza gröna hårvax

Urban Holding Paste

PASTE
Storfavoriten och volymhöjaren Lanza Molding Paste är en av de stora hårvax bästsäljarna. I den karakteristiska gröna hårvax tuben är det svårt att missa den. Lanza Molding Paste ger ditt hår både volym och struktur. Fylligare desto torrare håret är när det appliceras. Lanza som är kända för sina Healing Style produkter har sett till att även Molding Paste är rik på antioxidanter som boostar hårlystern. Doften är naturlig och känslan av hårvaxet är formbarhet, ökad volym och dessutom värmeskydd.

Applicera: Lanza Molding Paste är väldigt dryg, applicera en lagom mängd som arbetas in.
 
 .

Refine Styling tar dig tillbaka till 50-talet med pomada vax

Pomada 50 tal 60 tal korta trendiga killfrisyrer med pomada

REFINE STYLING POMADE

GLANSVAX
Comebacken  för pomada vax är här! Kanske ska vi tacka hipsterkulturen, eller ny gamla modet med korta trendiga killfrisyrer, eller varför inte det klassiska backslick killarna. Refine Styling Pomade tar glansvax till en ny nivå, dämpar frizz och lockar samt stylar upp håret till en oanad glans. Polera upp håret, slipp kladdiga händer och fett hår, Refine Styling Pomade är baserat på Keratin Healing System. Vad innebär detta? UV och UVC skydd som tar bort den farliga strålningen och håller håret intakt även vid högre värme som kan uppstå av varma stylingverktyg. Nötolja och suma extrakt som ger pomadan sitt grepp, glans och lyster.

Applicering: Torrt hår eller handdukstorrt innan applicering för bästa resultat. Använd så mycket som behövs för att få den rätta polerade looken och varför inte testa att blanda de med Shape Putty från samma serie – funkar utmärkt!

Köp Lanza hårvax online

Hårvaxguiden hjälper dig att finna den billigaste återförsäljaren just nu för Lanza produkter. Tryck på SÖK så söker vi automatiskt upp den billigaste återförsäljaren för dig.

Nyfiken på mer om Lanza?

Läs mer om Lanza och Hårvaxguidens tester eller kila över och kolla in deras hemsida här