Fudge

fudge hårvax för killar kort hår

FUDGE – Urban street hårvax

Fudge med den orangea burken är hårvaxet som få kan ha missat. Företaget som grundades i Australien influerades tidigt av olika grupperingar från alla delar av samhället. Valet föll tidigt på att lyckas identifiera hårtrender och behov från olika grupper så som surfare, skate:arna till hipster communityn från Surry Hills. Med grundlig eftertanke startades Fudge två produktserier Urban och Profesionall. En av produkterna Fudge Shaper Original slog ner som en bomb och har funnits med på hårvaxmarknaden sedan dess.

Välj frisyr efter humör med Fudge

Herrfrisyrer och trender kommer och går men än så länge har Fudge bestått. Vilken frisyr passar dagens humör? Fudge har perfekta hårprodukter för den som känner sig lite street, hipster eller bara avslappnad. Alla som känner att håret behöver lite attityd kan prova någon av Fudge många hårprodukter. Ett av deras signum, kola doften, ger ett fräscht och uppfriskande intryck för alla runt omkring. Nedan följer några av det mest populära hårvaxen från varumärket:

  • Clayvax – MATTE MINERAL TEXTURES
  • Sprayvax – THINK BIG TEXTURE SPRAY
  • Cremevax – FUDGE SHAPER ORIGINAL
  • Hårt vax – FUDGE MATTE HED EXTRA
  • Gel – RAISE THE ROOTS
  • Paste – MATTE HED

I serien hos Fudge finns ytterligare några riktigt unika gasbaserade hårprodukter som går under namnet Fudge Membran Gas och Matte Hed Gas. Med en helt unik kombination av volym och stadga så funkar det bra när strukturen i håret ska bli max.

Hårvaxguiden ger dig topp 3 bästa hårvaxen av Fudge

Skaffa en egen still med Fudge Shaper Original hårvax

Fudge vax killfrisyrer

Hair Shaper

CREMEVAX
En av marknadens mest mångsidiga hårvax kommer i form av Fudge Shaper Original. Med en bra stadga kan du välja precis vilken stil du vill ha för dagen. Funkar lika bra som för att upprätthålla textur som att forma, eller varför inte bara arbeta in och se hur frisyren blir. Fudge har jobbat hårt med att få fram ett hårvax som stannar där det ska vara även dagen efter och ger dig en ”lived-in” look.

En annan fördel med Shaper Original är dess förmåga att funka bra ihop med andra sorters hårvax. Mixa, blanda i testa med andra produkter som du gillar för en ultimate touch. Finishen är matt men ser inte nyfixad ut, ger mycket volym och tydlig definition. Alla produkter från Fudge har UVA/UVB filter som ger ett bra skydd utomhus. Med utgångspunkt från Australiens luftfuktiga väder så är hårvaxet resistent mot värme och fukt utan att vara svårt att tvätta ur.

Applicering: Ta en lagom mängd Fudge Shaper och fördela jämt i händerna, arbeta in jämnt och länge för bästa hårstyling effekt.

Fudge Matte Hed ger dig killfavorit frisyren

En av Fudge mest flexibla produkter med både stadga och textur.

Matte Hed

PASTE
Testar du Fudge Matte Hed så finns det stor risk att du fastnar. En av Fudge mest flexibla produkter med både stadga och textur. Hur blir finishen? Fast med en bra, torr struktur utan att att torka ut håret. Innehåller aktiva organiska ämnen, bland annat China Lera, som hjälper att återfukta och vårda ditt hår och hårbotten. Matte Hed funkar galant till killarnas favorit frisyr med korta sidor och gradering av längre hår högre upp. Håret kommer definitivt vara på plats, dofta naturlig med hint av mogen gurka och galiamelon och ge en clean finish.

Applicering: Tryck ut en mängd stor som ett mynt ur behållaren, värm upp mellan handflatorna och fördela sedan i håret efter eget behag.

Testa en ny typ av hårvax – Fudge Matte Mineral Textures

enkel och snygg styling mil från fudge

Matte Mineral Textures

CLAYVAX
Kille med långt hår och inte vet vilken hårprodukt du ska använda? Fudge Matte Mineral Textures kan vara ett bra alternativ i så fall. Produkten är en grön (!) clayvax baserad styling milk som ger dig en enkel och snygg styling speciellt för dig med lite längre hår. Innehållet är en naturlig fransk clay som passar utmärkt för enklare textur och definition utan att tappa fall i håret. Ger en boost i volymen och kan användas upprepade gånger  vid appliceringen för perfekt resultat.

Väldigt prisvärd produkt och ett komplement till mellan långt till långt hår som behöver lite stadga och volym. Hårvaxguiden testade produkten och fördelarna var många, inget kladd eller slabb vilket kan vara nackdelen med clayvax annars. Kunna alternera mellan en antingen lite mer glansig wet look till mattare stadga gick utmärkt och höll under hela dagen.

Applicering: Arbeta in produkten mellan längderna ut till topparna i fuktigt till handdukstorkat hår.

Köp Fudge hårvax online

Hårvaxguiden hjälper dig att finna den billigaste återförsäljaren just nu för Fudge produkter. Tryck på SÖK så söker vi automatiskt upp den billigaste återförsäljaren för dig.