Maria Nila

Marila Nila svenskt hårvax favorit

Maria Nila – exklusivt svenskt hårvax

Med mer än 40 år i branchen så kan Maria Nila sin sak med sina exklusiva svenska hårvaxer. Hårprodukterna från Maria Nila finns idag hos varje välsorterad frisörsalong. Sen sitt intåg på marknaden har produkterna från bland annat Maria Nila Creator serien gjort starkt intryck hos stylister runt om i världen. Produkterna levererar manlig hårstyling av högsta kvalité samtidigt som ingredienserna är skonsamma, miljövänliga och 100% veganska. Med produktion och forskning belägget i Helsingborg kan företaget tillsammans med ett endast ett handfull andra titulera sig svenskt. Med passion för att leverera en produkt av högsta kvalité så är Maria Nila i framkanten av hårvax för män. Inom produktserien för hårvax finns ett begränsat och noga utvalt utbud från Creator serien:

  • Clayvax – CREATOR: CLAY
  • Fibervax – CREATOR: ORIGINAL
  • Cremevax – CREATOR: FIX CREAM
  • Hårt vax – CREATOR: EXTREME
  • Paste – CREATOR:DEFINE / CREATOR: MUDVAX

 

Hårvaxguiden väljer topp 3 favoriter från Maria Nila

Prova på extrem hållbarhet och stadga med Maria Nila Creator EXTREME

extrem hållbarhet och stadga maria nila creator extreme

Creator EXTREME

HÅRT VAX
Här är hårvaxet för dig som letar efter extrem hållbarhet och stadga! Produkten är utvecklad i Helsingborg av Maria Nilas välrenommerade produktteam och tittar du i burken finner du en fibervaxblandning för extra stadga och textur. Killar med korthår som är ute efter något som håller under hela dagen bör ge Creator EXTREME en chans. Funkar utmärkt för den som har lite kort lockigt hår och behöver kontroll men också volym.

Applicera: För att minska risken att det blir lite kladdigt är det bra att applicera in hårvaxet relativt fort i håret. Styla och välj textur därefter. Funkar lika bra i torrt hår som vått.

Maria Nila Creator Clay för stylat matt resultat

Maria Nila Creator clay för matt hår med volym struktur och stadga

Creator Clay

CLAYVAX
Maria Nila Creator Clay skiljer sig lite från vanliga hårvax. Tillskillnad från andra produkter i serien ger detta lervaxet ingen glans alls. Hårstylister som vill få en naturlig, ostylade look använder gärna Creator Clay för dess unika effekt som ger volym och stadga utan att inarbetat ut. Hårvax av denna typen används i torrt hår som är lite kortare till mellanlångt. Detta ger de bästa förutsättningen för en den bästa avslappnade looken. En annan fördel med Creator Clay är att burken håller en evighet och många gånger behövs det inte appliceras hårvax dagen efter utan endast enklare styling gårdagens frisyr. Så vill du vakna upp med en perfekt pojkvänsfrisyr, rufsigt och avslappnat testa på Creator Clay för grymt resultat.

Appliceras: Använd i torrt till handdukstorrt hår. Arbeta in lervaxet i händerna och börja forma efter önskad hårlook.

Maria Nila Creator Original hårvaxfavoriten hos frisörerna

maria nila creator original fibervax som är enkelt att använda, styla, skölja ur

Creator Original

FIBERVAX
Denna hårvaxburken är något av en frisörfavorit. Troligtvis en av det allra bästa fibervaxsorterna på marknaden! Creator Original har funnits ute länge och är en självklar favorit för många grund till avancerade killfrisyrer. Ett fibervax som är enkelt att använda, styla, skölja ur och använda igen. Lämpar sig till många sorters hårtyper, framförallt kort till mellanlångt hår. Går att mixa tillsammans med både Creator EXTREME eller Creator Fix Cream för lite bättre stadga och glans. För många som använder Creator Original är det en trogen hårvaxprodukt som är svår att byta ur mot bättre produkter i samma kategori.

 

Applicera: Vått, torrt eller handdukstorkat spelar ingen roll. Mer stadga och textur vid torrare hår är tumregeln. Ger mellanhög glans, doftar fräscht enkelt att tvätta ur.

Köp Maria Nila hårvax online

Hårvaxguiden hjälper dig att finna den billigaste återförsäljaren just nu för Maria Nila produkter. Tryck på SÖK så söker vi automatiskt upp den billigaste återförsäljaren för dig.

Nyfiken på mer om Maria Nila?

Läs mer om Maria Nila och Hårvaxguidens tester eller kila över och kolla in deras hemsida här